Останній дзвоник 2024: милі листівки для привітань вчителів та школярів

Читать на русском
Автор
928
Незабаром у школах пролунає останній дзвінок
Незабаром у школах пролунає останній дзвінок. Фото Колаж "Телеграф"

Привітайте всіх причетних зі святом Останнього дзвоника

Незабаром розпочнеться літо та канікули у школярів, а перед цим в українських школах пройде свято Останнього дзвоника. Вже третій рік освітній процес в Україні відбувається в умовах воєнного часу, але це не означає, що у дітей не буде свята.

Школи, залежно від регіону та ситуації з безпекою, самі обирають дати та формати, коли та як відбуватимуться останні дзвінки. І навіть війна не завадить українським школярам відзначити закінчення навчального року та майбутні канікули.

Як би там не було, а привітати вчителів, педагогічних працівників та школярів зі святом Останнього дзвоника точно потрібно. А зробити це можна за допомогою милих листівок та яскравих картинок.

"Телеграф" підготував добірку барвистих листівок, щоб ви могли відправити близьким та всім причетним до школи знайомим у соцмережах та месенджерах. Проявіть увагу та оригінально привітайте зі святом Останнього дзвоника 2024.

Останній дзвінок, свято, школа, листівки, картинки, вітання
Останній дзвінок, свято, листівки, картинки, вітання
Останній дзвінок, школа, листівки, картинки, вітання
Останній дзвінок, листівки, картинки, вітання
Останній дзвінок, свято, листівки, картинки
Останній дзвінок, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав цікаві ідеї, що подарувати вчителеві від школярів на випускний. Ці поради вам знадобляться в кінці навчального року.