Неприємний запах у приміщенні зникне за лічені хвилини: який копійчаний засіб застосувати

Читать на русском
Автор
У домі знову приємно пахнутиме
У домі знову приємно пахнутиме. Фото blog.olx.ua

Цей лайфхак вам знадобиться

Причин неприємного запаху в домі може бути безліч: неочікувано згорілий обід на плиті, домашні тварини або ж сміття, яке вчасно не винесли. Як правило, боротися з ним не так-то просто.

Проте існують методи, які допоможуть позбутися небажаних ароматів за лічені хвилини. Які саме — інформують на порталі "Pixel".

Як позбутися неприємного аромату вдома

Перш за все, необхідно зрозуміти, звідки походить неприємний аромат та усунути причину смороду. Далі — відчинити вікно та провітрити приміщення.

Одним із найбільш доступних і простих засобів є харчова сода. Вона добре поглинає запахи і може застосовуватися у холодильниках, шафах, на килимах та м'яких меблях. Для цього потрібно лише розсипати трохи соди на поверхню та залишити на кілька годин, а потім ретельно пропилососити.

Оцет – ще один потужний засіб для боротьби з неприємними запахами. Він ефективно усуває запахи на кухні, у ванній та інших вологих місцях. Достатньо розвести оцет у воді та протерти забруднені поверхні. Для посилення ефекту можна залишити ємності з оцтом у проблемних зонах на ніч.

Лимонний сік також відмінно освіжає повітря у домі. Лимон має не тільки приємний аромат, але й дезінфікує поверхні. Змішайте лимонний сік з водою та використовуйте для протирання кухонних поверхонь та меблів.

Раніше ми писали, як зробити ароматизатор для авто своїми руками. У салоні завжди буде приємний запах.