Ваші ручки виглядатимуть розкішно: ідеальний манікюр на випускний

Читать на русском
Автор
Найкращі ідеї манікюру на випускний 2024
Найкращі ідеї манікюру на випускний 2024. Фото Pinterest

Це покриття нігтів буде актуальним на шкільне свято

Вже за кілька тижнів у школах відбудеться випускний вечір. До цього свята одинадцятикласники ретельно готуються: підбирають одяг, взуття та інші деталі образу. Вдало доповнити святковий лук для дівчат допоможе красивий манікюр. Раніше ми ділилися ідеями покриття нігтів на останній дзвоник.

Вибір манікюру на випускний — це важливий нюанс, який допоможе проявити свій стиль і додати завершальні штрихи до образу. "Телеграф" зібрав кілька найкрасивіших ідей манікюру на випускний 2024 року, щоб ви мали неповторний вигляд.

Френч

Так, французький манікюр залишається ідеальним варіантом для багатьох випускниць на свято. Він має чимало прихильниць завдяки своїй універсальності та практичності. Адже таке покриття нігтів буде актуальним не лише у свято, а й в будь-які інші дні.

Френч з перламутровою основою
Френч з перламутровою основою, Фото: Pinterest
Френч з молочною основою
Френч з молочною основою, Фото: Pinterest
Френч з рожевою основою
Френч з рожевою основою, Фото: Pinterest

Однотонний манікюр з акцентом

Це безпрограшна ідея, бо однотонне покриття нігтів завжди виглядає доречно та актуально. Оберіть колір, який пасує до вашого образу. Оптимально — молочний, бежевий, білий або спокійний блакитний, пудровий чи лимонний. Можна ще додати акцент на один-два нігті. Так буде ще цікавіше.

Пудровий однотонний манікюр
Пудровий однотонний манікюр, Фото: Pinterest
Бежевий однотонний манікюр
Бежевий однотонний манікюр, Фото: Pinterest
Блакитний однотонний манікюр
Блакитний однотонний манікюр, Фото: Pinterest

Каміфубукі

Йдеться про круглі пластинки різного кольору та розміру. Вони нагадують паєтки або конфетті. Такий елемент можна зробити на одному-двох нігтях, а інші покрити спокійним відтінком. Тоді манікюр буде гармонійним, і водночас приваблюватиме увагу.

Манікюр з каміфубукі
Манікюр з каміфубукі, Фото: Pinterest
Манікюр з каміфубукі
Манікюр з каміфубукі, Фото: Pinterest
Манікюр з каміфубукі
Манікюр з каміфубукі, Фото: Pinterest

Манікюр з глітером

Класичне однотонне покриття можна вдало урізноманітнити маленькими блискітками, що мають назву глітер. Яскравий акцент зробить ваш манікюр по-справжньому святковим. Міксуйте глітер з різними кольорами, і ваші нігтики будуть сяяти.

Манікюр з глітером
Манікюр з глітером, Фото: Pinterest
Манікюр з глітером
Манікюр з глітером, Фото: Pinterest
Манікюр з глітером
Манікюр з глітером, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про цікавий манікюр на літо 2024 року — мандариновий. Він має яскравий, свіжий та насичений вигляд, що ідеально підходить для сонячних літніх днів.