Ліфтинг-ефект за допомогою косметики: як зробити обличчя підтягнутим одним продуктом

Читать на русском
Автор
Як правильно наносити рум'яна на обличчя
Як правильно наносити рум'яна на обличчя. Фото Freepik

Косметика може чудово освіжити обличчя

Рум’яна — один із найголовніших продуктів літнього макіяжу. Він освіжає і додає яскравих акцентів. Однак якщо нанести його неправильно, можна повністю зіпсувати макіяж і спотворити природну красу.

За допомогою рум’ян можна візуально підтягнути обличчя, освіживши його. Лайфхаками поділилися на OBOZ.UA.

Як підтягнути обличчя за допомогою косметики

Зволоження

Навіть якщо ваша косметика люксова, дорога або брендова, але шкіра перед її нанесенням не зволожена, макіяж не буде гарним. Якщо є достатньо часу, можна почати з маски для обличчя. Якщо ж ні, можна просто скористатися кремом перед нанесенням тону і не забувайте про SPF. Рум’яна варто застосовувати, поки цей шар ще не висох. Так вони будуть ляжуть на шкіру гарніше.

Кремова текстура

Найкраще обирати кремові рум’яна. Відтінок не повинен бути темнішими, ніж ваш природний рум’янець на два-три тони. В іншому випадку їх буде важко розтушувати, а яскравий колір не буде гармонійно виглядати. Для того, щоб створити природний ефект, біля носа найкраще використовувати трохи темніший відтінок, а ближче до вилиць нанести світліший. Їх треба добре розтушувати пензликом та з’єднати між собою.

Ретельно розтушовуйте

Для того, щоб зробити легкий макіяж, рум’яна треба ретельно розтушувати. Для цього варто скористатися пензликом зі штучного ворсу або вологим спонжем. Тонкий шар треба нанести на спинку носа — так створите ефект природного рум’янцю і надасте молодості.

Додайте блиску

Блиск надає молодості та свіжості. Тому на вилиці варто нанести кремовий хайлайтер. Також можна скористатися рум’янами з шимером. Існують також спреї для закріплення макіяжу з блискітками. Вони надають природного сяяння.

Раніше "Телеграф" розповідав, як продовжити стійкість парфумів. Ми поділилися, як правильно їх наносити, щоб аромат довше тримався на вашій шкірі.