Омбре, неон чи романтичний нюд: цікаві ідеї манікюру на літо (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити влітку 2024 Новина оновлена 24 травня 2024, 12:59
Який манікюр зробити влітку 2024. Фото Freepik

Влітку можна експериментувати з дизайнами та вибирати яскравіші відтінки

Важливим акцентом будь-якого образу є гарний та вишуканий манікюр, який додає нотку елегантності та стилю. Цього літнього сезону модниці мають можливість ознайомитися з різними новинками, які допоможуть урізноманітнити дизайн нігтів та підкреслити індивідуальність. Від яскравих і насичених кольорів до ніжних відтінків і витончених візерунків можна вибрати варіанти, які відображають ваш настрій.

У матеріалі Staleks підказали найцікавіші ідеї, які можна використовувати для літнього манікюру. Ваш look неодмінно виглядатиме оригінально та модно.

Який манікюр зробити влітку 2024 року

Омбре

Техніка омбре стала популярною завдяки своїй універсальності та можливості створювати гармонійний перехід від одного кольору до іншого. Влітку особливо актуальні свіжі та яскраві відтінки, такі як пастельні рожеві, помаранчеві та блакитні тони, які нагадують про літній захід сонця або бірюзові хвилі моря. Омбре-дизайн дозволяє експериментувати із поєднанням кольорів та створювати унікальні, яскраві образи.

Омбре манікюр
Який манікюр зробити влітку 2024

Кришталева мода

Манікюр із кристалами став популярним завдяки своїй здатності додавати розкіш та блиск будь-якому образу. Кристали надають нігтям вишуканості та елегантності, роблячи манікюр незабутнім і стильним. Влітку особливо актуальні світлі та яскраві відтінки, такі як свіжі пастельні тони, ніжні коралові відтінки або сонячні відтінки помаранчевого та жовтого, які створюють соковитий та яскравий літній look.

Манікюр із кристалами
Цікаві ідеї манікюру

Яскраві неони

Дизайн із яскравими неоновими відтінками привабливий і унікальний, особливо влітку, коли хочеться додати в образ насичені кольори. Неонові відтінки надають манікюру яскравості та енергії, роблячи його помітним і стильним. Такий дизайн підкреслює вашу індивідуальність та енергійність.

Неоновий манікюр
Ідеї літнього манікюру 2024

Романтичний нюд

Нюдовий манікюр ідеально підходить для літа завдяки своїй ніжній та елегантній природі. Він надає образу легкості, підкреслюючи природну красу нігтів. Відтінки такого ніжного манікюру влітку можуть варіюватися від світло-рожевих та персикових до пісочних та коричневих, створюючи тонкий та романтичний акцент, який чудово поєднується з літніми вбраннями та додає жіночності до вашого образу.

Нюдовий манікюр
Трендові кольори манікюру

"Телеграф" писав раніше, яких дизайнів на нігтях слід уникати цього літа. Ми назвали головні антитренди.