У дружини фронтмена гурту Motanka виявили онкозахворювання

Читать на русском
Автор
Віктор Верба і Світлана Рижук
Віктор Верба і Світлана Рижук. Фото facebook.com/motankaband

Віктор Верба оголосив збір для лікувння коханої

Дружині фронтмена гурту Motanka Світлані Рижук діагностували рак. Віктор Верба, її коханий, оголосив збір на лікування та реабілітацію.

Про це він повідомив на сторінці гурту в Facebook. "Ми це уже пережили, плакали, трусилися руки, земля йшла з під ніг, страшно було. Тиждень проходимо всі можливі обстеження і досі це нелегко!" — ділиться Віктор Верба.

"Та ми вирішили не розпускати шмарклі, а БОРОТИСЬ. Боротись і ПЕРЕМОГТИ цю заразу. Ми бажаємо жити ще багато років разом і радувати свою доцю та народити ще діток. Просто жити!" — натхненно ділиться фронтмен гурту Motanka.

Віктор Верба також попросив у шанувальників гурту долучитися до збору "Подолати хворобу", адже лікування реабілітація та дослідження дуже дорогі. Сама Світлана також поділилася своїм діагнозом на своїй сторінці в Instagram.

"Я трішки пропала з простору інтернету, і навіть з простору своєї улюбленої роботи, і тому є причина, зараз проходжу усі необхідні обстеження в Києві, є підозра на Ça молочної залози", — розповідає дружина фронтмена гурту Motanka.

Світлана Рижук — відома теле- та радіоведуча. Вона часто бере участь у благодійних заходах. Віктор Верба і Світлана Рижук виховують дворічну донечку, яку звати Аріана.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Кейт Міддлтон справляється з раком. Близьке оточення членів королівської сім’ї повідомило, що хвороба сильно виснажує принцесу Уельську.