Навіть сіль додавати не потрібно: знайшли найкращий спосіб заготовки щавлю на зиму
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 861
Щавель зберігає чудовий аромат
Ми ділились рецептом чудового полуничного варення на сковороді. Тепер розповідаємо, як дуже смачно, без солі, варіння і стерилізації закрити щавель на зиму.
Вам знадобиться лише щавель та вода — жодних додаткових інгредієнтів чи складної стерилізації. Рецептом поділились на порталі "Добрі новини". Такий щавель можна додавати у борщі, супи, соуси та додавати у смузі.
Інгредієнти:
- Щавель
- Вода
Спосіб приготування:
- Ретельно помийте щавель. Дайте йому трохи обсохнути на рушнику. Наріжте щавель на шматочки.
- Утрамбуйте щавель у чисті банки. Заповнюйте банки щільно, але не перетискайте.
- Залийте щавель холодною кип'яченою водою. Вода має повністю покривати щавель.
- Закрийте банки кришками. Зберігайте заготовки у прохолодному темному місці.
Щавель, заготовлений таким способом, чудово зберігається без додаткових консервантів завдяки своїй кислоті. Виходить, швидко та просто, адже цей спосіб не потребує стерилізації та зберігає натуральний смак і аромат щавлю. Також ми розповідали, як смачно засолити огірочки.