Буде як новий: вивести жовті плями на матраці допоможе цей розчин

Читать на русском
Автор
Як вивести жовті плями на матраці Новина оновлена 24 травня 2024, 18:25
Як вивести жовті плями на матраці. Фото Freepik

У цій справі можна обійтися і без дорогих магазинних засобів

Чиста постільна білизна — ключ до здорового сну та загального добробуту. Однак багато хто нехтує чистотою матраца, який згодом піддається забрудненням і плямам. Але позбавитися їх можна за допомогою доступних і простих домашніх засобів, забезпечуючи не тільки комфорт, але і довговічність вашого спального місця.

У матеріалі Glavred розказано, як можна продезінфікувати та видалити жовті плями з матраца. Для цього необов’язково бігти до магазину за дорогими засобами.

Як вивести жовті плями на матраці

Для приготування розчину вам знадобиться: 100 мл води, 25 мл лимонного соку, 50 мл перекису водню та половина столової ложки мила. Усі інгредієнти змішайте та помістіть у пляшку з розпилювачем. Перед нанесенням насипте на жовті плями кисневий порошок.

Приготовлену суміш нанесіть на забруднену ділянку. Дайте розчину вбратися в тканину матраца, а потім ретельно вимийте область чистою вологою губкою і висушіть її. Це можна зробити за допомогою відпарювача, а якщо у вас його немає, можна скористатися парою від праски. Цей розчин корисний при прибиранні, тому що його компоненти спільно діють для видалення плям і бактерій, забезпечуючи не тільки чистоту, а й безпеку спального місця.

"Телеграф" писав раніше, як прибрати грудки у подушці. Крім того, ми розповідали, як почистити подушки без пральної машини.