"Пів години зупинки серця": Реп'яхова розкрила подробиці складної операції Віктора Павліка (фото)

Читать на русском
Автор
Дружина Віктора Павліка розповіла, як у нього зупинилося серце Новина оновлена 23 травня 2024, 13:43
Дружина Віктора Павліка розповіла, як у нього зупинилося серце. Фото https://www.instagram.com/repyahovakate/

Артист 10 днів пролежав у лікарні, 2 з яких провів у реанімації

Відомий український виконавець Віктор Павлік пережив тяжку операцію, під час якої у нього зупинилося серце. Подробиці того, що сталося, розповіла його молода дружина Катерина Реп'яхова. Як виявилось, операція на серці тривала 4 години і в артиста навіть зупинялося серце на пів години.

Усі подробиці цих 10 днів у лікарні Віктора Павліка розповіла у своєму Instagram його дружина Катя Реп'яхова. За словами дівчини, це були дуже тяжкі для неї дні.

Віктор Павлік, операція

"10 днів у лікарні, 4 години операції. Пів години зупинки мого коханого серця, пів години апарату штучного кровообігу. 2 доби в реанімації, пів доби ШВЛ та очікування, коли почне дихати сам. 2 доби без зв’язку, 2 доби нескінченних дзвінків у реанімацію. І нарешті реабілітація", — розповіла Катя Реп'яхова у сторіс.

Віктор Павлік, операція на серці

За словами дівчини, це був дуже складний період у їхньому житті, проте вони пережили це разом. Хоч і зізналася, коли вперше прийшла до чоловіка у реанімацію, він не розмовляв, нічого не питав і навіть не зрадів її появі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова розповіла, як на двох її концертах вирубало світло. За словами співачки, це був справжній жах.