Таропрогноз на 24 травня 2024: оберіть карту і дізнайтеся, що на Вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
813
Прогноз Таро, на що всім чекати 24 травня Новина оновлена 24 травня 2024, 09:07
Прогноз Таро, на що всім чекати 24 травня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, що чекає на всіх у цей день

У п’ятницю, 24 травня 2024 року, деяким раптово доведеться взятися за вирішення проблем, тоді як у інших це, навпаки, буде день відпочинку від усіх турбот.

Про це розповідають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять четвертий день травня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер погляньте, яка це була карта:

Зліва направо – перевернута Верховна жриця, Четвірка мечів, перевернута Шістка мечів

Перевернута Верховна жриця

У цьому положенні карта попереджає, що у Вас невдовзі можуть з’явитися несподівані проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки погіршить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Четвірка мечів

Вам зараз просто потрібний відпочинок. Можливо, у Вас повно невирішених справ, проте потрібно поки що відкласти їх убік, щоб потім з новими силами кинутися в вирій. Проведіть час наодинці з собою, відпочиньте від гаджетів, упорядкуйте думки, — зараз для цього саме час.

Перевернута Шістка мечів

Ось-ось Вам просто доведеться взятися за вирішення якоїсь проблемної ситуації, яку Ви відкладали, оскільки можливості втекти від неї вже не буде. Цікаво, що згідно з іншим тлумаченням ця карта також може пророкувати освідчення в коханні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, як багато-багато років тому наші предки віталися в Україні, — тоді ніяких "прівєт" і "здрастє" не говорили.