Артем Пивоваров розкрив, чи перебуває зараз у стосунках (відео)

Читать на русском
Автор
Артем Пивоваров дав інтерв'ю, в якому поділився приватним
Артем Пивоваров дав інтерв'ю, в якому поділився приватним. Фото Скриншот з ютуб-каналу Раміни Есхакзай

Співак заговорив про особисте життя

Відомий український співак Артем Пивоваров зараз перебуває на піку популярності. Багато українців полюбили пісні виконавця, які він створив на основі віршів українських поетів. Артист рідко дає інтерв'ю та не ділиться особистим. Схоже, зараз Артем вирішив зробити виняток.

Артем Пивоваров дав інтерв'ю на ютуб-каналі Раміни Есхакзай. Артист розповів, що рідко говорить про особисте життя, бо за нього це часто роблять інші люди. Адже він постійно перебуває у полі зору публіки. Утім, виконавцю не подобається впускати всіх у свої приватні справи.

"Є якісь думки, різноманітні трактування, мені навіть не потрібно нічого робити. Я про це не говорю, про це говорять інші. Мені загалом не подобається медійна стигматизація, що якщо ти медійна особистість, маєш обов'язково розповідати про своє життя", — поділився виконавець.

Пивоваров зазначив, що як і всі люди, хоче отримувати тепло, турботу та увагу. Водночас він завуальовано відповів на питання, чи перебуває він зараз у стосунках. Виконавець сказав, що не забуває жити для когось одного, натякнувши, що його серце зайняте.

"Мої вподобання, інститут сім'ї, відносини — це щось особисте, це щось для мене. Мені подобається фраза філософа: "Ти постійно намагаєшся бути особливим, одним серед мільйонів, але забуваєш жити для когось одного". Я не забуваю жити для когось одного", — відповів співак.

Інтерв'ю Артема Пивоварова Раміні Есхакзай

Широкому загалу відомо лише про одні стосунки Артема. Він довго зустрічався зі своєю піар-менеджеркою Дашою Чередніченко. Ходили чутки, що вони розійшлися в 2021 році. З цього часу особисте життя співака залишається засекреченим.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Бен Аффлек і Дженніфер Лопес перебувають на межі розлучення. У пресі писали, що подружжя вже не живе разом.