Кастіель на Сумщині: зірка "Надприродного" приїхав в Україну з благою метою (фото та відео)

Читать на русском
Автор
Михайло Коллінз знову в Україні Новина оновлена 23 травня 2024, 08:03
Михайло Коллінз знову в Україні. Фото instagram.com/misha

Міша Коллінз допомагає українцям у розмінуванні та розігрує культовий тренч за донат

Американський актор Міша Коллінз, найбільш відомий українцям за роль ангела Кастіеля у серіалі "Надприродне", знову відвідав Україну. Рік тому амбасадор United24 вже бував у нашій країні, і тепер з’явився на Сумщині, яку щодня обстрілюють російські окупанти.

Про приїзд 49-річної зірки стало відомо із його соцмереж. Міша Коллінз продовжує підтримувати українців, які страждають через війну з РФ. Наразі актор націлений допомогти у розмінуванні українських територій і з цією метою ініціював благодійний збір коштів.

Коллінз знявся у відеоролику, де він був одягнений у той же тренч, що його персонаж ангел Кастіель із серіалу "Надприродне". Актор розігрує серед донаторів також і п’ять краваток, що належать його телевізійному герою.

"Наш посол Міша Коллінз збирає гроші на піротехнічний автомобіль для розмінування. На деокупованих територіях після російських обстрілів знаходять протитанкові та протипіхотні міни, міни-пастки, проводи-троси, касетні боєприпаси і тисячі снарядів, що не розірвалися. Смертоносна вибухівка може бути захована у предметах побуту, іграшках, будинках, дитячих садках, ігрових майданчиках, полях, лісах та парках. Наша мета – зібрати 450 000 доларів на покупку багатофункціонального піротехнічного автомобіля для саперів. Він допоможе їм очищати землю від мін та транспортувати вибухонебезпечні предмети та речовини до місця їх знищення", — йдеться у пості UNITED 24.

"Я сьогодні близько до фронту в Україні", — повідомив актор, записуючи відео із Сумської області під сильним дощем.

Міша Коллінз народився у Бостоні, але його пращури походять із Київської області. У коледжі він вивчав українську політику та історію, а до повномасштабної війни кілька разів бував в Україні. Він найбільш відомий своїми ролями у фільмах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя" та в серіалах "Всі жінки відьми" та "Надприродне". До липня 2021 року він був одружений з Вікторією Ванточ, і у них є дочка та син.

міша коллінз даріус мардер
Міша Коллінз із американським режисером Даріусом Мардером прибув до Києва. Фото: instagram.com/misha
Міша Коллінз
Фото: instagram.com/misha

Нагадаємо, що Міша Коллінз прибув до Києва 21 травня. Він уже встиг сфотографуватися на тлі знищеної російської техніки та поділитися цілями свого візиту до України.