Натисніть одну кнопку: телефон зарядиться набагато швидше

Читать на русском
Автор
1406
Як прискорити зарядку смартфона
Як прискорити зарядку смартфона. Фото Freepik

Треба активувати лише одну функцію

Інколи телефон треба зарядити дуже швидко через постійну нестачу часу. Однак мало хто знає, як це зробити. Раніше ми розповідали, як продовжити час автономної роботи ноутбука, а тепер ділимося, що зробити, щоб пришвидшити зарядку смартфона.

Так, якщо на вашому телефоні є функція швидкого заряджання, можна скористатися нею, однак при частому її застосуванні вона шкодить пристрою. Як прискорити зарядку гаджета, розповіли на Ukr.Media.

Як прискорити зарядку смартфона

Насправді є одна функція, активувавши яку, ви не будете довго чекати, поки ваш телефон зарядиться. Йдеться про "Режим польоту". Річ у тім, що увімкнувши його, усі фонові функції вимикаються і телефон не оновлюється автоматично, що й забирає найбільшу кількість заряду батареї.

В екстрених випадках все ж можна скористатися режимом ультраекономії енергії. Однак зауважте, що робити це регулярно не можна. В цьому режимі відключається практично все: заставка, підключення до мережі. Ви користуватиметеся лише базовими функціями, що й пришвидшить зарядку вашого смартфона.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко звільнити пам’ять на телефоні. Ми поділилися, як зробити це в кілька кліків.