Must-have літа 2024: яка спідниця буде популярна цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
Яка спідниця буде в тренді влітку 2024 року
Яка спідниця буде в тренді влітку 2024 року. Фото Freepik

Ця спідниця універсальна, тому ідеально поєднується з багатьма речами

Літній сезон приносить із собою безліч захоплюючих трендів, на які модницям варто звернути увагу. Серед них особливе місце займає джинсова спідниця довжини міді, яка стала одним із головних хітів модних подіумів та вуличної моди.

У матеріалі Vogue розказано, з чим краще поєднувати таку спідницю, щоб вийшов стильний і універсальний образ. Цей предмет гардероба має бути в кожної дівчини.

Яка спідниця буде популярна цього сезону

Джинсова спідниця довжини міді стає все більш популярним вибором серед модниць завдяки своїй елегантності та універсальності. Її перевага в тому, що вона забезпечує баланс між стилем та комфортом, дозволяючи виглядати модно та впевнено у будь-якій ситуації. Довжина міді створює елегантний та жіночний образ, що підходить як для повсякденних виходів, так і для особливих випадків. Завдяки широкому вибору стилів та фасонів, джинсова спідниця міді доповнює та урізноманітнить гардероб, додаючи нотку стилю та індивідуальності в образ.

Джинсова спідниця
Найпопулярніші спідниці літа 2024

Стилісти кажуть, що зараз найактуальнішою є джинсова спідниця міді з розрізом спереду, але багато модниць також вибирають просто пряму спідницю без розрізів. Їх можна поєднувати з різним верхом: футболками, топами та блузами. Серед взуття свій вибір можна зупинити на босоніжках на пласкій підошві або балетках. Загальний настрій тренду — що довша спідниця, то краще.

Джинсова спідниця міді
Трендові спідниці літа 2024

"Телеграф" писав раніше, які штани будуть у моді цього літа. Стилісти назвали чотири актуальні варіанти.