Приготує навіть новачок: яблучні оладки вийдуть пухкими та ситними
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Приготування не займе багато часу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/50/962bc06a-5574fd0a62a501fc1485b1d73dc99502.jpg?v=7650_1)
Такі оладки порадують всю сім'ю
Оладки — ідеальний варіант сніданку або перекусу. Вони швидко готуються, виходять смачними та ситними.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати яблучні оладки, які вийдуть у кожного. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ketiv_".
Як приготувати яблучні оладки
Інгредієнти:
- яблука – 2 середніх;
- куряче яйце – 1 шт.;
- кефір – 50 мл (густий 2,5%);
- борошно: пшеничне 2 ст. л. + кокосове 1 ст. л.;
- розпушувач – 1/2 ч. л.;
- кориця – за бажанням;
Спосіб приготування:
- Яблука почистити від шкірки та натерти на велику тертку.
- Додати збите яйце.
- Додати кефір та борошно з розпушувачем, а також корицю.
- Все добре перемішати ложкою.
- Смажити оладки на розігрітій сковорідці, зміщеній кокосовою олією або маслом гхі на малому вогні з обох сторін під кришкою.
- Подавати з горіховою пастою.