Приготує навіть новачок: яблучні оладки вийдуть пухкими та ситними

Читать на русском
Автор
Приготування не займе багато часу
Приготування не займе багато часу. Фото 1000.menu

Такі оладки порадують всю сім'ю

Оладки — ідеальний варіант сніданку або перекусу. Вони швидко готуються, виходять смачними та ситними.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати яблучні оладки, які вийдуть у кожного. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ketiv_".

Як приготувати яблучні оладки

Інгредієнти:

  • яблука – 2 середніх;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • кефір – 50 мл (густий 2,5%);
  • борошно: пшеничне 2 ст. л. + кокосове 1 ст. л.;
  • розпушувач – 1/2 ч. л.;
  • кориця – за бажанням;

Спосіб приготування:

  1. Яблука почистити від шкірки та натерти на велику тертку.
  2. Додати збите яйце.
  3. Додати кефір та борошно з розпушувачем, а також корицю.
  4. Все добре перемішати ложкою.
  5. Смажити оладки на розігрітій сковорідці, зміщеній кокосовою олією або маслом гхі на малому вогні з обох сторін під кришкою.
  6. Подавати з горіховою пастою.