Як зробити свій образ "дорогим", не витрачаючи гроші на брендові речі

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 травня 2024, 17:25

Деякі елементи гардероба можуть зробити ваш look витонченим

Щоб образ вийшов красивим і вишуканим, важливо не тільки правильно доглядати одяг, але і вміло його комбінувати. Для того, щоб виглядати дорого, необов’язково витрачати багато грошей на бренди — стильний і привабливий look можна створити з простих речей. Головне – приділити увагу якості матеріалів та підібрати гармонійні поєднання.

У матеріалі Who What Wear розповіли, які універсальні речі мають бути у гардеробі. Такий базовий одяг можна поєднувати у різних стилях.

Як зробити дорогий образ із простих речей

Атлас

Така тканина підійде для створення "дорогих" образів із кількох причин. По-перше, його гладка і блискуча поверхня надає одягу елегантності та розкоші, що миттєво робить будь-яке вбрання більш витонченим. По-друге, атлас м’яко драпірується та підкреслює гарний силует. Матеріал доступний у різних кольорах та фактурах, що дозволяє створювати різноманітні та ефектні образи для будь-якого випадку.

Одяг для "дорогого" образу

Сірий жакет

Це універсальна та стильна річ, що поєднує в собі класичну елегантність та сучасну витонченість. Сірий колір має нейтральність, що дозволяє легко комбінувати жакет з одягом різних відтінків і стилів, створюючи як ділові, так і повсякденні образи. Віддавайте перевагу виробам із якісної вовни або кашеміру.

Речі для стильних образів

Довга чорна сукня

Це класичний елемент гардероба, який ідеально підходить для створення дорогих образів. Чорний колір є символом стриманості та вишуканості, він візуально робить фігуру стрункішою і підійде для різного типу статури. Щобільше, довжина сукні надасть образу граціозності, тому таке вбрання можна вдягнути в будь-якій ситуації. Якісна довга чорна сукня, виготовлена з хороших матеріалів, таких як шовк, атлас або якісний трикотаж, буде служити довго і зберігати свій зовнішній вигляд.

Як створити стильний образ із простих речей

Чорні туфлі-човники на підборах

Ще один елемент гардероба, який допоможе створити елегантний образ. Класичний дизайн таких туфель додасть витонченості вашому вбранню, чи то діловому костюму, чи сукні. А каблук додасть висоти та витонченості, візуально подовжуючи ноги та покращуючи поставу.

Взуття для стильного образу

"Телеграф" писав раніше, які сукні будуть у моді цього літа. Стилісти назвали найпопулярніші фасони.