Манікюр на літо 2024: топ-5 свіжих ідей покриття, яке буде в тренді (фото)

Читать на русском
Автор
623
Порадуйте себе красивим манікюром на літо Новина оновлена 21 травня 2024, 15:25
Порадуйте себе красивим манікюром на літо. Фото Pinterest

Літо диктує свої тренди на манікюр

Незабаром літо — час яскравих фарб, відпусток і подорожей. Отже, саме час розглянути ідеї свіжого манікюру на червень. "Телеграф" вже розповідав, який манікюр зробити на випускний, а сьогодні ділиться трендовими ідеями на літо.

Манікюр — важлива частина образу, він може бути стриманим та елегантним, а може стати яскравим акцентом вашого луку. Цього літнього сезону тренд на яскраві та глибокі відтінки з мінімалістичним дизайном.

Який манікюр зробити у червні

Червоний та бордо

Глибокі відтінки червоного аж до кольору бордо дуже вигідно підкреслюватимуть будь-який літній образ. Якщо любите класику – робіть монохромне покриття, а якщо любите експерименти – додайте блискітки чи малюнки.

червоний манікюр
Фото: Pinterest

Синій металік

Ще один варіант покриття на літо, який чудово виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях. Насичений і глибокий синій колір також чудово впишеться у літні образи.

манікюр синій металік
Фото: Pinterest

Не класичний френч

Цього сезону у тренді буде французький манікюр із яскравими переливами. Замість нудної та звичної білої окантовки можна зробити яскравішу — червону, зелену, фіолетову або жовту. З таким манікюром ваші руки точно будуть у центрі уваги.

яскравий френч
Фото: Pinterest

Більше сяйва

Якщо віддаєте перевагу стриманим та нюдовим дизайнам, але хочете додати яскравий акцент — вибирайте блискітки та різні сяючі елементи чи техніки. Котяче око або втирка - чудове рішення для сяючих нігтів.

нюдовий манікюр
Фото: Pinterest

Соковитий зелений

Цей тренд із травня плавно перейде в червень. Сміливо вибирайте яскраві зелені та салатові відтінки, експериментуйте з дизайнами та точно будете у тренді. Зелений манікюр – прекрасне рішення для літа.

зелений манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яких дизайнів на нігтях слід уникати цього літа. Вони сильно здешевлюють образ.