Забудьте про нюд: яскраві ідеї манікюру на червень 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
808
Модні ідеї яскравого манікюру
Модні ідеї яскравого манікюру. Фото Pinterest

Зробіть свої ручки особливими

Манікюр — дуже важлива деталь будь-якого образу. Він може його доповнювати або ж стати яскравим акцентом. Існує безліч варіантів дизайну манікюру, тому кожна модниця точно зайде свій улюблений.

Літо 2024 — час для яскравих та оригінальних кольорів та дизайнів. Тому не бійтеся експериментувати і з відтінками і обирайте той, який вам сподобався.

Ідеї яскравого манікюру на літо 2024

В моді не тільки яскраві кольори, а й дизайни. Неонові відтінки повернулися в моду. Тому експериментуйте з кольорами, поєднуйте різні між собою.

Наприклад, неперевершений вигляд матиме поєднання світло-сірого з яскравим жовтим. З дизайном та малюнками можна експериментувати, але комбінація цих відтінків виглядає не лише красиво, а й стильно. Оскільки в моді анімалістичні принти, їх можна додавати до жовтого, рожевого і навіть оранжевого кольору. Таке поєднання точно не залишиться без уваги оточуючих.

Яскравий манікюр на червень 2024
Фото: pinterest
Манікюр на літо 2024
Фото: pinterest
Леопардовий яскравий манікюр
Фото: pinterest

Якщо ви не можете визначитися з одним кольором, чудовим вибором стане варіант манікюру, де кожний нігтик різного відтінку. Так ви прикрасите будь-який образ і зробите його особливим. Якщо ви любителька довгих нігтів, чудовий варіант для вас — дизайн рожевого кольору з хаотичними лініями.

Ідеї яскравого літнього манікюру
Фото: pinterest
Який манікюр зробити літом 2024
Фото: pinterest
Ідеї манікюру літо 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, яких дизайнів на нігтях слід уникати цього літа. Ми назвали головні антитренди.