Це просте добриво допоможе збільшити урожай огірків

Читать на русском
Автор
Секрети великого урожаю огірків
Секрети великого урожаю огірків. Фото Canva

Підживлення можна приготувати зі звичайного продукту

Підвищення урожаю огірків можливе за дотримання кількох умов: вибір правильних сортів, догляд за ґрунтом, захист від шкідників і хвороб, і звісно ж, внесення хороших добрив. Тому що без корисних речовин рослинам буде важко зростати. Також зверніть увагу, як збільшити урожай капусти.

Простий продукт, який є на кухні в кожного, може допомогти нам збільшити кількість огірків на городі. Видання "На пенсії" пише, що йдеться про несвіжий хліб або сухарі. Вони можуть показати чудовий результат за правильного використання.

Беремо чорний хліб та ріжемо його на шматки. Тоді дістаємо відро, приблизно на 10 літрів і більше, ніж на половину наповнюємо його хлібом. Тоді туди додаємо воду, щоб повністю покрити. Закриваємо кришкою та притискаємо чимось важким.

Такий розчин слід залишити на тиждень у теплому місці. Тоді він почне бродити та ставати таким, як потрібно. Після цього хлібну закваску необхідно процідити та додати води у кількості і 1:3. Тоді поливаємо огірки 1 раз у тиждень таким добривом.

Ще один лайфхак: хліб не поспішайте викидати. Просто розкладіть його під кущами огірків, адже він ще стане додатковим джерелом поживних речовин для рослин.

Раніше "Телеграф" розповідав, які рослини не варто садити біля баклажанів. Бо вони заглушать урожай цих овочів.