Наскільки ви щедра людина? Тест по картинці з яблуками розкриє всю правду

Читать на русском
Автор
Тест дня від "Телеграфа"
Тест дня від "Телеграфа". Фото Колаж "Телеграф"

Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше

Всі люди різні, хтось щедріший і віддасть останнє, а хтось не дуже любить ділитися. Дізнатися, наскільки ви щедра людина, допоможе простий тест по картинці. "Телеграф" вже розповідав про тест з абстракціями, а сьогодні ділиться новим тестом, який розповість, наскільки ви щедра людина.

Просто подивіться на картинку з яблуками та інтуїтивно оберіть одне, яке сподобалося найбільше

тест по картинці

Результати тесту

Яблуко — 1

Якщо ви обрали це яблуко, значить ви добродушна і щедра людина. Ви їз тих людей, хто завжди прийде на допомогу та віддасть останнє. Ваша щедрість абсолютно щира та безкорислива, незалежно від того, з ким ви хочете поділитися – з близькими чи незнайомими людьми.

Яблуко — 2

Якщо ви обрали це яблуко, значить ви щедра, але дуже справедлива людина. І якщо вже доводиться щось ділити, ви завжди виступаєте за рівність. Ви легко прощаєтеся з грошима або чимось матеріальним, але завжди прагнете, щоб все було по-справедливості.

Яблуко — 3

Якщо ви обрали це яблуко, значить ви, швидше за все, не дуже щедра людина. Вашій особистості притаманний здоровий егоїзм. І особливо ви не любите ділитися тим, що заробили чесною працею. При цьому ви також виступаєте за справедливість і якщо щось ділите, то тільки по-чесному.

Яблуко — 4

Якщо ви обрали це яблуко, значить ви скоріше ситуативно щедра людина. Ви не поспішайте самі пропонувати людям свою допомогу, проте, якщо вас попросити, ви абсолютно щиро поділитеся чи допоможете.

Раніше "Телеграф" розповідав про тест з картинки, який розкриє всю правду про ваш характер. Пройдіть тест та дізнайтесь про себе більше.