Ось чому глючить ваш смартфон: місця, в які заборонено класти пристрій

Читать на русском
Автор
Є місця, куди не можна класти смартфон
Є місця, куди не можна класти смартфон. Фото Freepik

Багато хто допускається цих помилок

Мало хто знає, що смартфон можна класти не у всі місця. Виявляється, це може зіпсувати гаджет і навіть нашкодити вашому здоров’ю. Раніше ми розповідали, як захистити комп’ютер при раптовому вимкненні електроенергії, а тепер ділимося, куди краще не класти смартфон.

Про місця, куди не можна класти телефон, розповіли на Ukr.Media. Зверніть увагу на ці поради і намагайтеся не допускати цих помилок.

Куди не можна класти телефон

Підвіконня

Річ у тім, що сонячне проміння, коли потрапляє на пристрій, нагріває його. Це дуже шкодить батареї смартфона та збільшує ризик вибуху телефона. Також таким чином може погіршуватися ємність акумулятора.

Задня кишеня штанів

Акумулятор телефона повинен добре вентилюватися. Оскільки у кишені мало місця, телефон не буде правильно охолоджуватись. Також є ризик, що екран вашого пристрою може тріснути.

Під лобовим склом автомобіля

Скло у сонячну погоду сильно нагрівається. Гаряче місце — не найкращий варіант для зберігання смартфона. Псується акумулятор і є ризик плавлення пристрою. Тому краще класти телефон в те місце, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Раніше "Телеграф" розповідав, яку функцію на смартфоні треба відключити, щоб він працював швидше. Ця порада допоможе смартфону працювати краще.