Не "Шарлоткою" єдиною: який пиріг з яблуками сподобається вам ще більше

Читать на русском
Автор
Такий пиріг вийде навіть у новачка
Такий пиріг вийде навіть у новачка. Фото 1000.menu

Смачна, швидка та проста випічка для всієї сім'ї

Яблука є досить популярні не лише як фрукт, який можна з'їсти просто так. Його також додають до різноманітних десертів, роблять випічку або ж воно є інгредієнтом солоних страв.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом пирога, який ви точно додасте в закладки. А опублікували його на Instgaram-сторінці "tastystories.feed".

Як приготувати пиріг з яблуками

Інгредієнти:

  • яблука – 4 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 150 мл;
  • масло вершкове – 40 г;
  • борошно – 100 г;
  • цукор – 100 г;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.;
  • горішки волоські – 50 г;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
  2. Додати молоко, розтоплене вершкове масло, перемішати міксером.
  3. Додати борошно з розпушувачем, збити міксером.
  4. Яблука почистити та нарізати слайсами.
  5. Все зʼєднати і висипати у змащену маслом форму.
  6. Підсмажені волоські горіхи подрібнити ножем і посипати зверху на пиріг.
  7. Випікати у розігрітій до 170 градусів духовці близько 45 хвилин.

Раніше ми публікували простий рецепт смачного десерту. Для цього торта навіть духовку вмикати не доведеться.