Не "Шарлоткою" єдиною: який пиріг з яблуками сподобається вам ще більше
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Такий пиріг вийде навіть у новачка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/44/4f2f95e3-73620dee0e016ecf2569bfb138adb44e.jpg?v=1938_1)
Смачна, швидка та проста випічка для всієї сім'ї
Яблука є досить популярні не лише як фрукт, який можна з'їсти просто так. Його також додають до різноманітних десертів, роблять випічку або ж воно є інгредієнтом солоних страв.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом пирога, який ви точно додасте в закладки. А опублікували його на Instgaram-сторінці "tastystories.feed".
Як приготувати пиріг з яблуками
Інгредієнти:
- яблука – 4 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- молоко – 150 мл;
- масло вершкове – 40 г;
- борошно – 100 г;
- цукор – 100 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- ванільний цукор – 1 ч. л.;
- горішки волоські – 50 г;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром та ванільним цукром.
- Додати молоко, розтоплене вершкове масло, перемішати міксером.
- Додати борошно з розпушувачем, збити міксером.
- Яблука почистити та нарізати слайсами.
- Все зʼєднати і висипати у змащену маслом форму.
- Підсмажені волоські горіхи подрібнити ножем і посипати зверху на пиріг.
- Випікати у розігрітій до 170 градусів духовці близько 45 хвилин.
Раніше ми публікували простий рецепт смачного десерту. Для цього торта навіть духовку вмикати не доведеться.