На піку моди: які сонцезахисні окуляри будуть у тренді цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
695
Які окуляри будуть у тренді влітку 2024 року Новина оновлена 18 травня 2024, 22:39
Які окуляри будуть у тренді влітку 2024 року. Фото instyle.com

Сонцезахисні окуляри є влітку незамінним аксесуаром

Цього літа створення стильного образу неможливо без правильно підібраних аксесуарів, серед яких особливо виділяються сонцезахисні окуляри. Цей предмет гардероба не лише додає шарму та завершує образ, але й виконує важливу функцію захисту очей від шкідливого ультрафіолетового випромінювання.

У матеріалі "24 канали" розповіли, які сонцезахисні окуляри слід обирати цього літа. Ці моделі будуть на піку популярності.

Які сонцезахисні окуляри в моді влітку 2024

Футуристичні

Це смілива модель окулярів, яка додасть в образ нотку сучасності та передових технологій. Вони часто відрізняються незвичайними формами, матеріалами та дизайном, що привертає увагу модних ентузіастів та тих, хто прагне видатного стилю. Популярність футуристичних окулярів обумовлена їх здатністю надавати образу унікальність та ексклюзивність.

Сонцезахисні окуляри
Які окуляри будуть у тренді влітку 2024 року

Квадратні в стилі ретро

Окуляри у стилі ретро з квадратними оправами – це модний аксесуар, який натхненний дизайном 60-х, 70-х чи 80-х років. Їхня популярність пояснюється поверненням до класичних елементів моди та прагненням до вінтажних акцентів у сучасних образах.

Сонцезахисні окуляри в стилі ретро
Модні моделі сонцезахисних окулярів

Котяче око

Окуляри в стилі "котяче око" характеризуються загостреними догори кутами та вигнутими оправами. Цей стиль окулярів надає образу жіночності та вишуканості, роблячи його більш загадковим та привабливим. "Котяче око" стало популярним у світі моди завдяки своїй універсальності.

Окуляри "котяче око"
Трендові сонцезахисні окуляри у 2024 році

Авіатори

Це великі окуляри, які мають округлі або овальні лінзи, металеву раму та дужки з подвійним містком. Цей стиль окулярів став класикою у світі моди. Авіатори надають образу нотки ретро і стилю, а також підходять практично для будь-якого типу обличчя, роблячи їх популярним вибором серед чоловіків і жінок.

Окуляри-авіатори
Наймодніші окуляри літа 2024 року

"Телеграф" писав раніше, без яких спідниць не обійтися модницям цього літа. Названо найпопулярніші фасони цього року.