Емма Антонюк за п’ять тисяч гривень зізналася, що "мутила" з Клопотенком (відео)

Читать на русском
Автор
Кулінар Євген Клопотенко і журналістка Емма Антонюк
Кулінар Євген Клопотенко і журналістка Емма Антонюк. Фото instagram.com/emmocean

Емма Антонюк зізналася, що ходила на побачення з Євгеном Клопотенком

Українська журналістка Емма Антонюк на благодійному стрімі розповіла, що ходила на побачення з кулінаром Євгеном Клопотенком. Блогерка також припустила, що це було "очевидно".

Про це вона розповіла під час благодійного прямого ефіру на своєму YouTube-каналі. Журналістці задали питання про побачення з кулінаром, на яке вона відповіла, за п’ять тисяч гривень, які задонатили на збір.

В інтерв'ю, яке давав Євген Клопотенко Еммі Антонюк 2 місяці тому, журналістка запитала в кулінара про побачення, на яке він ходив з її "подругою". "Одна жінка, яка була з тобою на побаченні, розповіла мені, що перед першим побаченням ти її запитав, що вона ніколи в житті не їла, страву чи продукт, вона тобі написала, ти запросив її додому і накрив стіл з тих страв і продуктів. Ти часто таке практикуєш?", — запитала інтерв'юерка у Євгена.

На це кулінар відповів, що цей "жест" був через його бажання. Однак на запитання "Ти пам’ятаєш, що ти тоді приготував?", Євген Клопотенко не дав ствердної відповіді.

Під час прямого ефіру, який відбувся 17 травня, підписниця поставила питання журналістці "Скільки коштує запитати у Емми І отримати відповідь чи "подружка", яка мала близькість з Клопотенком — це сама Емма?". На що блогерка впевнено відповіла, що вартість відповіді — п’ять тисяч гривень. Коли шанувальниця задонатила ці кошти, Емма Антонюк з посмішкою відповіла: "Так, мені здається, що це очевидно".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil зустрілася із режисером Мстиславом Черновим — режисером "20 днів у Маріуполі". На 77-му Каннському кінофестивалі виконавиця і режисер зробили спільне фото у вишиванках.