"До чого цей цирк? Відписка": дружині Віктора Павліка дісталось за хайп на вагітності (фото)

Читать на русском
Автор
Катерина Павлік невдало хайпанула Новина оновлена 18 травня 2024, 09:59
Катерина Павлік невдало хайпанула. Фото instagram.com/repyahovakate

Блогерку Катерину Павлік звинуватили в тому, що вона зіграла на почуттях інших

Українська блогерка Катерина Павлік практично завжди ділиться зі своїми шанувальниками тим, що відбувається в її зірковій родині. Дівчина, яка одружена з 58-річним народним артистом Віктором Павліком, днями заінтригувала власних підписників можливою вагітністю другою дитиною, але виявилося, що це був лиш "підігрів" до іншої події. Українці відчули себе обманутими.

"Я завжди мріяла про донечку. Але не думала, що стану мамою дівчинки так скоро. Хрещеною мамою", — розповіла Катерина в Інстаграмі, одночасно під відео з вагітним животом своєї подруги, а тепер куми — підприємиці та блогерки Наталії Мицкевич.

Варто зазначити, що між анонсом про можливу власну вагітність і новиною саме про роль хрещеної матері пройшло декілька днів. Дружину Павліка звинуватили у хайпі, адже Катерина нібито свідомо тримала у напрузі фоловерів і не розвіювала чутки про вагітність.

катерина павлік наталія мицкевич
Катерина Павлік стане кумою Наталії Мицкевич

Чимало підписників Павлік висловили своє обурення в коментарях, звинувачуючи її у прагненні привернути увагу за будь-яку ціну:

  • Я в шоці. пробачте, але… якось це все не айс…
  • Хайп! Хайп! хайп! На чужій дитині?
  • Прогрів… і хайп… відписка
  • Це круто, але до чого цей цирк
  • Розчарована — але не відписуюсь… якось так…
  • Господи оце блін новина, похайпилась, фу дурепа відписка
  • Зробили цирк

Нагадаємо, що Катерина (в дівоцтві Реп'яхова) виховує від співака Віктора Павліка 3-річного сина Михайла. У хлопчика — затримка мовленнєвого розвитку, зараз він проходить спеціалізоване лікування.

Варто додати й про саму Наталію Мицкевич. Вона, до речі, колишня дружина відомого кулінара і зірки шоу "МастерШеф" Владислава Міцкевича, який втрапив у скандал з Олею Поляковою. У нетверезому стані чоловік розповів про роман з українською співачкою та навіть спільне життя. Пізніше Міцкевич все спростував, а сама Полякова назвала його заяви "п'яно-наркотичними".