"Не горю, а згораю": Lida Lee заявила про зраду близьких людей після нетверезої витівки

Читать на русском
Автор
Лідія Скорубська поділилася з шанувальниками важкими думками Новина оновлена 16 травня 2024, 15:20
Лідія Скорубська поділилася з шанувальниками важкими думками. Фото instagram.com

Артистка вперше за довгий час розповіла фанатам про те, що дуже довго тримала всередині

Відома українська виконавиця Лідія Скорубська, яка більш впізнавана українцям під сценічним псевдонімом Lida Lee, вперше за довгий час звернулась до шанувальників у соцмережі. Після скандального відео з п'яною артисткою сама зірка зникла з інфопростору, як виявилось, за поважної причини — у квітні стало відомо про алкогольну залежність Скорубської та її лікування в реабілітаційному центрі.

На своїй сторінці в Інстаграмі Lida Lee розповіла, що дуже довго тримала тяжкі думки, особливо після того, як хтось із друзів, близьких її людей, "злив" інформацію про алкогольну залежність блогеру Богдану Беспалову.

"Втома. Бездіяння. Неспроможність діяти — не горю, а згораю. Вирватись з емоційної прірви, здається, неможливо", — написала співачка. Також Лідія написала про насмішки та нашіптування у найвразливіший момент в її житті.

"Я повністю втратила себе, коли він сказав, що ти зможеш все сама… Зрада близьких людей, насмішки, пошіптування. У самий вразливий момент вони сказали: "Що з неї взяти, вона перероблений матеріал", — кого артистка мала на увазі, ми навряд чи дізнаємось. Проте підписники в коментарях закликали зірку не здаватися, адже тільки поклавшись на власні сили, можна знову відшукати себе.

Нагадаємо, що Lida Lee у нетверезому стані зафільмували у січні 2024 року. За словами інсайдерів, це відбулося після концерту співачки. Вона нібито "пила з пляшки, прямо з горла, поводилася трохи агресивно".