Як швидко позбутися жиру та бруду на плиті: допоможе один продукт

Читать на русском
Автор
Як очистити плиту від жиру Новина оновлена 17 травня 2024, 16:54
Як очистити плиту від жиру. Фото Freepik

Кислоти, які містяться в грейпфруті, роблять його бездоганним засобом для чищення

У будинку необхідно підтримувати чистоту та порядок, і для цього можна скористатися деякими хитрощами. Наприклад, для чищення кухонної плити від жиру та інших плям підійдуть не лише магазинні засоби. Домашні методи можуть бути не менш ефективними.

У матеріалі Womanandhome експерти розповіли, що впоратися з проблемою можна за допомогою грейпфрута. Цей метод більш екологічний і ефективний.

Як очистити кухонну плиту від жиру та бруду

Для очищення кухонної плити від жиру та бруду за допомогою грейпфрута можна приготувати простий та ефективний очисник. Почніть із розрізання грейпфрута навпіл і посипте одну з половинок щедрою порцією солі.

Потім використовуйте цю половинку грейпфрута як природну щітку, щоб натерти забруднені ділянки плити. Кислота в грейпфруті допоможе зруйнувати жирні відкладення, а сіль діє як абразив, видаляючи їх із поверхні.

Після ретельної обробки плити залишається тільки змити залишки бруду та грейпфрутового соку теплою водою, і ви побачите, як ваша плита знову стане блискучою та чистою. Але тільки такий спосіб не підійде для чищення скляних поверхонь та індукційних плит.

"Телеграф" писав раніше, навіщо в холодильник класти цукор. Виявляється, такий лайфхак допомагає вирішити дві проблеми одразу.