Ці ліниві пиріжки зникнуть з тарілок за хвилину: весь секрет у начинці

Читати російською
Автор

Пиріжки вийдуть пишними, як хмарка

Кожен кулінар хоче, щоб перший прийом їжі був не тільки ситним та смачним, але ще й швидким у приготуванні. Саме тому на допомогу приходять швидкі рецепти.

Якщо хочеться порадувати близьких швидким, смачним, ситним і водночас весняним сніданком, разом з "Бабусиними рецептами" рекомендуємо приготувати ліниві пиріжки з яйцем і цибулею. Ви приготуєте цю страву за лічені хвилини, а зникне вона з тарілок – не встигнете озирнутися.

Як приготувати пиріжки з яйцем і цибулею

Інгредієнти

Для тіста:

  • кефір – 400 мл;
  • сіль — 1 ч. л;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • сода — ½ ч. л.;
  • соняшникова олія – 20 мл;
  • борошно — 350 г.

Для начинки:

  • зелена цибуля – пучок;
  • відварені курячі яйця – 4 шт.

Спосіб приготування:

  1. У кефір висипаємо сіль та цукор. Туди ж розбиваємо яйце, вливаємо олію і все добре перемішуємо.
  2. В отриману масу додаємо соду, просіюємо борошно і замішуємо густе тісто.
  3. Зелену цибулю подрібнюємо. Варені яйця чистимо та нарізаємо маленькими кубиками. Підготовлені інгредієнти відправляємо в тісто і ретельно перемішуємо.
  4. Тісто викладаємо у кондитерський мішок.
  5. Розігріваємо сковороду з олією, за допомогою мішка викладаємо тісто, формуючи пиріжки. Обсмажуємо їх по обидва боки до рум’яної скоринки.

А якщо у вас залишилася паска після свята, з неї можна приготувати незвичайні тости. Спробуйте і вам сподобається.