Ці ліниві пиріжки зникнуть з тарілок за хвилину: весь секрет у начинці
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Пиріжки вийдуть пишними, як хмарка
Кожен кулінар хоче, щоб перший прийом їжі був не тільки ситним та смачним, але ще й швидким у приготуванні. Саме тому на допомогу приходять швидкі рецепти.
Якщо хочеться порадувати близьких швидким, смачним, ситним і водночас весняним сніданком, разом з "Бабусиними рецептами" рекомендуємо приготувати ліниві пиріжки з яйцем і цибулею. Ви приготуєте цю страву за лічені хвилини, а зникне вона з тарілок – не встигнете озирнутися.
Як приготувати пиріжки з яйцем і цибулею
Інгредієнти
Для тіста:
- кефір – 400 мл;
- сіль — 1 ч. л;
- цукор — 1 ч. л.;
- куряче яйце – 1 шт.;
- сода — ½ ч. л.;
- соняшникова олія – 20 мл;
- борошно — 350 г.
Для начинки:
- зелена цибуля – пучок;
- відварені курячі яйця – 4 шт.
Спосіб приготування:
- У кефір висипаємо сіль та цукор. Туди ж розбиваємо яйце, вливаємо олію і все добре перемішуємо.
- В отриману масу додаємо соду, просіюємо борошно і замішуємо густе тісто.
- Зелену цибулю подрібнюємо. Варені яйця чистимо та нарізаємо маленькими кубиками. Підготовлені інгредієнти відправляємо в тісто і ретельно перемішуємо.
- Тісто викладаємо у кондитерський мішок.
- Розігріваємо сковороду з олією, за допомогою мішка викладаємо тісто, формуючи пиріжки. Обсмажуємо їх по обидва боки до рум’яної скоринки.
А якщо у вас залишилася паска після свята, з неї можна приготувати незвичайні тости. Спробуйте і вам сподобається.