З Міжнародним Днем сім’ї, рідні! Милі листівки і картинки для привітання близьких зі святом

Читать на русском
Автор
1275
15 травня в Україні відзначають День сім'ї від 2024 року
15 травня в Україні відзначають День сім'ї від 2024 року. Фото Телеграф

Нагадайте рідним про свою любов в такий важливий день

У середу, 15 травня, традиційно відзначається Міжнародний день сім’ї. Це свято — чудовий привід зробити приємно рідним, надіславши їм яскраву листівку в месенджері. Підніміть настрій найдорожчим для вас людям красивою картинкою з милим привітанням.

В Україні раніше День сім’ї відзначали 8 липня, однак дата змінилася у 2024 році, оскільки вона збігалася з російським святом. Тому указом президента встановлено 15 травня День сім’ї, в один день із Міжнародним, який заснувала ООН у 1993 році.

Приділіть в цей день час рідним і відкладіть буденні справи — сьогодні найкраще побути із близькими. Привітайте їх солодким подарунком або теплими словами. Якщо ж ви на відстані і такої змоги немає, надішліть красиву листівку у месенджері або соціальних мережах.

"Телеграф" зібрав для вас барвисті картинки для привітання рідних у День сім’ї, щоб ви мали змогу зробити приємно, навіть якщо ви далеко один від одного. Так ви нагадаєте про свою любов і турботу найдорожчим людям.

Листівки з днем сім'ї
Фото: Телеграф
Привітання з днем сім'ї листівки
Фото: Телеграф
Привітання з днем сім'ї картинки
Фото: Телеграф
Привітання з днем сім'ї українською
Фото: Телеграф
Привітання з днем родини
Фото: Телеграф
Привітання з днем сім'ї
Фото: Телеграф

Раніше "Телеграф" розповідав, коли День вишиванки в Україні. Це традиційне свято, яке присвячене українському національному костюму, а точніше важливій його частині — вишиванці.