Травень згадав, що він місяць весни: коли хмарність та прохолода покинуть Київ

Читать на русском
Автор
Дівчина
Дівчина. Фото рубрика

Передбачається до +20 градусів вдень

У столиці України продовжує панувати осіння погода, яка характеризується похмурістю, вітрами та коливанням температури. Однак вже ближче до кінця робочого тижня очікується сонце та потепління.

Цими днями сила вітрів не перевищуватиме свіжих 8 м/с і максимальна їх потужність передбачається у середу. Про це мовиться на сайті Meteofor.

У середу, 15 квітня, лише вранці містяни насолодяться сонцем, адже протягом обіду-пізнього вечора триматиметься хмарність. Дощів синоптики не прогнозують. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +15 градусів. Вночі показували до +6 °C. У період ранку-обіду сила вітрів сягатиме максимальних свіжих 8-9 м/с.

Четвер, 16 квітня, принесе переважно хмарність, але також без дощу. У цей день температура вдень трохи підвищиться — до +16. °C. Однак вночі буде близько 8 градусів тепла. Сила вітрів протягом дня не перевищить помірні 7 м/с.

Наступного дня, 17 травня, температура підвищиться і на небі не буде жодної хмаринки. Вдень повітря прогріється до +20 °C. Вночі буде 8 градусів тепла. Протягом доби сила вітрів коливатиметься в межах тихих-слабких 1-4 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, на яку погоду очікувати українцям найближчими днями. Місцями температура вдень прогріється до +20 градусів.