Ви самі шкодите своєму телефону: чому на корпусі з’являються подряпини, коли він у чохлі

Читати російською
Автор

Більшість користувачів власноруч шкодять своєму телефонові

Що довше ви користуєтеся телефоном, то більше подряпин на ньому є. Оскільки смартфон — задоволення не дешевих, треба знати, як вберегти його від пошкоджень. Раніше "Телеграф" розповідав, чому глючить ваш телефон, а тепер ділимося, як захистити його від подряпин.

Тріщини і подряпини псують зовнішній вигляд пристрою і збільшують ризик потрапляння рідини і піску у внутрішні частини телефона. Як захистити корпус від них, розповіли на ТСН.

Як запобігти появі подряпин корпусу телефона

Навіть якщо ви носите захисний чохол на телефоні, подряпини все одно можуть з’являтися. Тому, якщо ви збираєтеся на природу чи на пляж, придбайте спеціальний герметичний корпус. Так ви вбережете телефон від кварцових частинок піску і води. Так зовнішній вигляд пристрою не буде псуватися.

Також у місцевостях, де багато піску, зокрема на пляжі, краще не тримати телефон у відкритому доступі. Річ у тім, що мікрочастинки піску залишаться на пальцях і будуть дряпати екран під час використання пристрою.

Варто регулярно очищати чохол, корпус і екран телефона від забруднень, бо під ним може збиратися пил і сміття, яке подряпає корпус. Мити пристрій варто як мінімум два рази на місяць. Важливо пам’ятати, що після завершення процедури пристрій треба обов’язково витерти насухо.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зарядити смартфон, якщо немає електроенергії. Ми назвали найдієвіші методи.