Як зарядити смартфон, якщо немає електроенергії: дієві поради

Читать на русском
Автор
Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Вимкнення електроенергії — проблема для сучасного світу

Якщо у вас вимкнули світло, але треба зарядити телефон, не панікуйте: це можливо, якщо знати деякі хитрощі.Оскільки у сучасному світі життя без смартфона неможливе, треба знати, як його підживити в екстремальних умовах. А раніше ми розповідали, як прискорити заряджання пристрою.

Існує декілька способів, як це зробити. Разом з "Главред" ділимося найпрактичнішими.

Як зарядити телефон без світла

Найбільш банальний, але дієвий спосіб — це павербанк. Цей спосіб найменше шкодить вашому пристрою. Постійно перевіряйте, чи заряджений ваш павербанк. Інакше під'єднати телефон до живлення не вдасться. Якщо павербанк не заряджений, можна скористатися ноутбуком або ж зарядити телефон в автомобілі. Однак варто бути обережними, адже часта зарядка телефона від ноутбука шкодить пристрою.

Бездротова колонка. Вони працюють як інші портативні пристрої. Так, до 100% ваш смартфон вони не зарядять, однак виручать вас, якщо вимкнули електроенергію.

Генератор або мобільна зарядна станція. Про це варто подбати заздалегідь. Цей пристрій не тільки зарядить ваш телефон, а й забезпечить додаткове джерело живлення, коли немає електроенергії.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна заряджати телефон у чохлі. Ця звичка шкодить вашому пристрою.