Смачніші, ніж зрази: як приготувати пиріжки з плавлених сирків
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Приготуєте до сніданку за лічені хвилини](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/af/5ae09d5d-b345d2f78f60f304b433f74cd0f2caf6.png?v=3252_1)
Такі пиріжки швидко зникнуть з тарілок
Плавлені сирки зазвичай використовують як інгредієнт салатів або ж готують із них смачний вершковий суп. Втім з додаванням до тіста цього продукту також можна посмажити смачні пиріжки.
Готується така страва досить просто, але неодмінно вразить близьких. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "chudnova.food".
Як приготувати пиріжки з плавлених сирків
Інгредієнти:
- плавлені сирки – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- борошно – 4 ст. л.;
- сіль, перець – за смаком;
- паніровка або борошно;
Спосіб приготування:
- Сирки натерти на дрібній тертці.
- Додати яйця, борошно, спеції та перемішати.
- Сформувати пиріжки, обваляти їх в панірувальних сухарях.
- Обсмажити пиріжки до готовності з обох боків.