Смачніші, ніж зрази: як приготувати пиріжки з плавлених сирків

Читать на русском
Автор
Приготуєте до сніданку за лічені хвилини
Приготуєте до сніданку за лічені хвилини. Фото recepty.znaj.ua

Такі пиріжки швидко зникнуть з тарілок

Плавлені сирки зазвичай використовують як інгредієнт салатів або ж готують із них смачний вершковий суп. Втім з додаванням до тіста цього продукту також можна посмажити смачні пиріжки.

Готується така страва досить просто, але неодмінно вразить близьких. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "chudnova.food".

Як приготувати пиріжки з плавлених сирків

Інгредієнти:

  • плавлені сирки – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 4 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • паніровка або борошно;

Спосіб приготування:

  1. Сирки натерти на дрібній тертці.
  2. Додати яйця, борошно, спеції та перемішати.
  3. Сформувати пиріжки, обваляти їх в панірувальних сухарях.
  4. Обсмажити пиріжки до готовності з обох боків.