Температурні гойдалки, але без дощу: якою буде погода у Києві на початку тижня

Читать на русском
Автор
Люди Новина оновлена 12 травня 2024, 16:24
Люди. Фото ТиКиїв

Найближчими днями варто дістати теплі речі

Після нетривалого потеплення минулої суботи до Києва знову прийшла прохолодна погода. На початку наступного тижня у столиці очікується мінлива хмарність та температурні гойдалки.

Про це повідомляється на сайті Meteofor. Крім того, киянам дошкулятиме сильний вітер, а стовпчик термометра не підійматиметеся вище +12-14 °C.

У понеділок, 13 травня, переважно хмарно. Температура повітря буде коливатися від +6 °C вночі до +12 °C вдень. Пориви вітру сягатимуть 8 м/с.

У вівторок, 14 травня, очікується мінлива хмарність. Температура повітря суттєво не зміниться. Вночі буде +5 °C, а вдень повітря прогріється до +13 °C. Вітер дещо ослабне, а його пориви сягатимуть 6-7 м/с.

У неділю, 15 травня, теж буде мінлива хмарність. А от температура дещо підвищиться. Вона буде коливатись від +6 °C вночі до +14 °C вдень. Вітер залишатиметься досить сильним — 6-7 м/с.

Раніше "Телеграф" публікував фото неймовірного північного сяйва, яке спостерігали українці в ніч проти 11 травня. Його бачили жителі південних та східних регіонів країни.