З ним шашлик буде ще смачнішим: ви приготуєте соус "Сацебелі" за 10 хвилин

Читать на русском
Автор
Сацебелі порадує всіх любителів кисло-солодких соусів
Сацебелі порадує всіх любителів кисло-солодких соусів. Фото 1000.menu

Соус покращить смак будь-якої готової страви

З настанням весни багато українців відкрили сезон шашликів. Рецептів маринаду для такого м'яса існує безліч, зокрема й геть оригінальні, такі як у чайній заварці чи каві.

А якщо до шашлику подати різноманітні соуси, то він буде ще смачнішим. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати соус "Сацебелі", рецептом якого з нами поділилися на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".

Як приготувати соус "Сацебелі"

Інгредієнти:

  • томатна паста — 2 ст. л. (має бути не кислою);
  • гостра аджика — 0,5 ст. л.;
  • кінза — 1 ст.;
  • сіль — за смаком;
  • чорний перець – за смаком;
  • хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
  • часник — 2 зуб.;
  • вода — 3 ст. л.;
  • оцет 6% – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішати томатну пасту зі спеціями та подрібненою кінзою.
  2. Влити воду, додати оцет та часник, перемішати.

Раніше ми ділилися секретами приготування смачного шашлику. Він здивує навіть найвибагливіших гурманів.