З ним шашлик буде ще смачнішим: ви приготуєте соус "Сацебелі" за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Сацебелі порадує всіх любителів кисло-солодких соусів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/b/39/285bec39-19ed0fd7ac5281de3f4d5e321076f39b.jpg?v=7661_1)
Соус покращить смак будь-якої готової страви
З настанням весни багато українців відкрили сезон шашликів. Рецептів маринаду для такого м'яса існує безліч, зокрема й геть оригінальні, такі як у чайній заварці чи каві.
А якщо до шашлику подати різноманітні соуси, то він буде ще смачнішим. Сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати соус "Сацебелі", рецептом якого з нами поділилися на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".
Як приготувати соус "Сацебелі"
Інгредієнти:
- томатна паста — 2 ст. л. (має бути не кислою);
- гостра аджика — 0,5 ст. л.;
- кінза — 1 ст.;
- сіль — за смаком;
- чорний перець – за смаком;
- хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
- часник — 2 зуб.;
- вода — 3 ст. л.;
- оцет 6% – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Змішати томатну пасту зі спеціями та подрібненою кінзою.
- Влити воду, додати оцет та часник, перемішати.
Раніше ми ділилися секретами приготування смачного шашлику. Він здивує навіть найвибагливіших гурманів.