З Днем тестя та свекра 2024! Привітання у листівках дорогому родичу

Читати російською
Автор

30 липня не забудьте привітати батька дружини чи чоловіка з його святом

Цього вівторка, 30 липня, у світі відзначається неофіційне сімейне свято — День свекра та тестя. Цей захід наприкінці липня має традиційний щорічний характер, але, на жаль, знають про нього далеко не всі.

Точна історія походження цього свята залишається невідомою. Однак є версія, згідно з якою два монархи — один із Чорногорії та один із Данії — стали відомі світу як "батьки в законі" (дослівно — father in law), коли їхні діти одружувалися з представниками іноземних королівських сімей.

Ця сімейна подія може мати велике значення для українців. Це не тільки можливість для всієї родини зібратися разом у важкий час, а й шанс зміцнити стосунки.

Тесть і свекор – це люди, які виховали вашу другу половинку. Тестю буде приємно почути теплі слова від зятя, а свекру — від невістки. Рідним можна влаштувати по-справжньому радісну подію і насамперед важливо привітати свого тестя чи свекра з його днем.

Привітання для тестя та свекра 2024: листівки і картинки

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 30 липня у народі відзначають Силин день. Цього дня навіть немічні можуть набути справжньої богатирської сили.