З Днем тестя та свекра 2024! Привітання у листівках дорогому родичу

Читать на русском
Автор
Свекор — для невістки, а тесть — для зятя
Свекор — для невістки, а тесть — для зятя. Фото Freepik

30 липня не забудьте привітати батька дружини чи чоловіка з його святом

Цього вівторка, 30 липня, у світі відзначається неофіційне сімейне свято — День свекра та тестя. Цей захід наприкінці липня має традиційний щорічний характер, але, на жаль, знають про нього далеко не всі.

Точна історія походження цього свята залишається невідомою. Однак є версія, згідно з якою два монархи — один із Чорногорії та один із Данії — стали відомі світу як "батьки в законі" (дослівно — father in law), коли їхні діти одружувалися з представниками іноземних королівських сімей.

Ця сімейна подія може мати велике значення для українців. Це не тільки можливість для всієї родини зібратися разом у важкий час, а й шанс зміцнити стосунки.

Тесть і свекор – це люди, які виховали вашу другу половинку. Тестю буде приємно почути теплі слова від зятя, а свекру — від невістки. Рідним можна влаштувати по-справжньому радісну подію і насамперед важливо привітати свого тестя чи свекра з його днем.

Привітання для тестя та свекра 2024: листівки і картинки

листівка дорогий свекре вітаю вас
картинка дорогий свекор вітаю вас
листівка зі святом тестя
листівка вітаю вас зі святом свекор
картинка свекре мій шановний вітаю зі святом вас
листівка вітаю тестя зі святом

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 30 липня у народі відзначають Силин день. Цього дня навіть немічні можуть набути справжньої богатирської сили.