Таропрогноз на 29 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає у вівторок

Читать на русском
Автор

Не проґавте можливості

Вівторок, 29 жовтня, буде насичений внутрішніми відкриттями та несподіваними уроками. Деякі мають зустрітися зі своїми сумнівами, чи почуттям апатії. Може виникнути враження, що рішення складні та неправильні.

Постарайтеся бути уважним до дрібниць, прислухайтеся до себе і намагайтеся не втрачати знаки та можливості.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 29 день жовтня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Вісімка мечів, Четвірка кубків, перевернутий Маг /telegraf.com.ua

Перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Четвірка кубків

Ця карта каже, що Ви будете дещо відхилені від миру та благ, які він пропонує. Може накотити туга, — трошки можна посумувати. Але не пропустіть блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.

Перевернутий Маг

Карта попереджає, що у вівторок ваші дії чи рішення можуть бути не настільки ефективними, як хотілося б. У перевернутому положенні Маг символізує нестачу концентрації, невпевненість у власних силах або неправильне використання наявних ресурсів та здібностей. У цей день ви можете зіткнутися з непорядною людиною, або самі вирішите вчинити нечесно.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку доведеться зіткнутися з різними складнощами наприкінці жовтня.