З Днем бабусь та дідусів! Найкращі вітання у листівках та прозі

Читать на русском
Автор

Це свято символізує зв’язок старшого покоління з онуками та правнуками

Щороку в Україні 28 жовтня відзначається тепле сімейне свято – День бабусь та дідусів. Його мета – висловити подяку, повагу та любов до страшних поколінь, які передають нам мудрість та важливі сімейні цінності.

Ця дата закріпилася завдяки винахідливості Голландської квіткової компанії, яка 28 жовтня провела акцію на підтримку людей похилого віку. Свято дозволяє сім’ї висловити подяку бабусям та дідусям, які надають неоціненну допомогу у вихованні онуків, передають сімейні цінності та традиції, тим самим зміцнюючи зв’язок між поколіннями.

Особливо зараз, у часи складних випробувань, пов’язаних з війною, увага до старшого покоління набуває ще більшого значення. Бабусі та дідусі потребують піклування та підтримки, і це свято — можливість зміцнити сімейні узи, показавши, що вони не забуті та їхній досвід та мудрість цінуються.

"Телеграф" підготував добірку яскравих листівок, щоб ви мали змогу привітати своїх рідних людей. Картинки можна зберегти та відправити бабусям та дідусям у будь-якому месенджері.

З Днем бабусь та дідусів 2024!

Бабусю та дідусю, вітаємо вас зі святом! Нехай ваша життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі ваші бажання збудуться! І хай у вас все буде так, як ви того бажаєте!

Листівки до Дня бабусь та дідусів 28 жовтня

Найрідніші мої бабусі та дідусь! Теплі руки, міцні обійми, гарячі поцілунки – немає у світі прекрасного місця, ніж поряд з вами! Ви робите світ добрішим, а нас щасливішим. Живіть довго-довго й радуйте нас світлом свого серця!

Картинки до Дня бабусь та дідусів 2024

Вітаю з Днем бабусь та дідусів. Від щирого серця бажаю міцного здоров'я, бадьорості душі та оптимізму серця, щоб можна було і за городами стежити, і з онуками весело грати! Нехай онуки будуть гордістю для вас, нехай щодня вони вас радують щасливими посмішками та теплими обіймами!

Вітаємо з Днем бабусь та дідусів

Мої милі бабуся та дідусь! Сьогодні – ваш святковий день, яскравий та красивий. День бабусь і дідусів! Зізнаюся вам сьогодні у безмежній любові, цілу вас по багато разів. А ще – бажаю, щоб ви були здоровими, міцними та хай удача завжди ходити за вами по п'ятах. Бажаю, щоб кожен день ваш був світлим і яскравим, щоб у всьому завжди був порядок.

Нагадаємо, що зовсім скоро святкуватиметься Геловін. Дізнайтеся історію Дня всіх святих і коли у жовтні святкують свято.