З Днем бабусь та дідусів 2024! Милі привітання своїми словами і красиві листівки

Читать на русском
Автор

Красива картинка та привітання у прозі сьогодні піднімуть настрій близьким людям

Свято, яке нагадує улюбленим бабусям та дідусям про важливу роль, яку вони відіграють у житті своїх онуків, зустрічають більш ніж у 30 країнах, включаючи й Україну. Щороку День бабусь та дідусів відзначається 28 жовтня, який цього року випав на понеділок.

Ідея виділити окремий день для шанування старших родичів з’явилася нещодавно, у 2009 році. З цією ініціативою виступило Квіткове бюро Голландії, де запропонували створити свято, в яке онуки даруватимуть своїм рідним людям кашпо з живими квітами, що символізують зв’язок між поколіннями — від коріння (бабусь та дідусів) до молодих паростків (онуків та правнуків).

Якщо є можливість, яка зараз вкрай рідкісна через війну, 28 жовтня варто відвідати бабусь та дідусів, щоб привітати їх зі святом. Якщо особисто привітати своїми словами родичів не можна, можна надіслати їм гарну листівку через соціальні мережі чи месенджери.

Вітаємо наших бабусь та дідусів з таким чудовим святом. Бажаємо їм здоров’я, довголіття та всіх благ! Нехай ваші душі сповняються теплом і світлом, а серця — любов’ю та радістю. Дякую за вашу турботу, ласку, терпіння і за ту мудрість, яку ви передаєте своїм дітям та онукам. Живіть щасливо!

Мої найулюбленіші, вітаю Вас із Днем бабусь та дідусів! Ви найсвітліші та найдобріші люди, які зігрівають нас своїм теплом та турботою щодня. Будь ласка, будьте здорові, щасливі та живіть якомога довше. Нехай приводів для радості буде якнайбільше, а ми завжди вас любитимемо та оберігатимемо!

З Днем бабусь та дідусів! Нехай життя завжди радує, дивує, дарує чудовий настрій! Міцного здоров’я, незгасаючого оптимізму, нових захоплень та більше теплих обіймів!

Зі святом, дорогі наші, найласкавіші, наймудріші та найрідніші, з Днем бабусь та дідусів! Нехай онуки радують вас своєю увагою та турботою, змушують пишатися своїми досягненнями та не перестають дивувати своїми талантами!

Раніше ми писали, яке церковне свято відзначається 28 жовтня. Дізнайтеся про святу Параскеву і що не можна робити цього дня.