День бабусь та дідусів у 2024 році: гарні листівки для рідних людей

Читать на русском
Автор
1151
День бабусь та дідусів щорічно відзначається 28 жовтня Новина оновлена 27 жовтня 2024, 22:03
День бабусь та дідусів щорічно відзначається 28 жовтня. Фото Freepik

Привітайте близьких із сімейним святом 28 жовтня

День бабусь і дідусів – це тепле та душевне свято, коли ми вітаємо батьків наших батьків. Вони завжди раді бачити нас, пригостити чимось смачним і підтримати добрим словом.

Вважається, що свято було ініційоване представниками голландського Квіткового Бюро, а вперше День бабусь та дідусів відзначили у 2009 році. Сімейне свято служить нагадуванням про важливість зв’язку поколінь та необхідність шанобливого ставлення до старших.

Цього дня онукам варто відвідати бабусь та дідусів, висловити подяку за їхню турботу та порадувати невеликим подарунком. Прийнято також збиратися всією сім’єю за святковим чаюванням, переглядати старі альбоми разом зі старшими родичами та згадувати минуле.

Якщо ж зустрітися не виходить, зателефонуйте їм, щоб сказати пару теплих слів, і надішліть гарну листівку в месенджері чи соцмережі. "Телеграф" зробив чудову добірку вітальних картинок до свята 28 жовтня.

З Днем бабусь та дідусів 2024: листівки та картинки

листівка вітаю з днем бабусь та дідусів
листівка з днем дідусів і бабусь
картинка з днем дідусів і бабусь
листівка з днем бабусь і дідусів
картинка з днем бабусь і дідусів

Нагадаємо, що зовсім скоро святкуватиметься Геловін. Дізнайтеся історію Дня всіх святих і коли у жовтні зустрічають свято.