У Овнів з’явиться надія, а Водолії можуть втратити гроші: гороскоп Таро на 28 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 28 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 28 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Намагайтеся уникати сварок на початку тижня

У понеділок, 28 жовтня, деякі знаки Зодіаку знайдуть надію та довгоочікуване полегшення, перед ними відкриються нові можливості. Інші знаки зустрінуться із труднощами на роботі. Цього дня необхідно бути обережнішими з фінансами та уникати конфліктів.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на 28 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме вам.

Овен — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Телець — перевернутий Туз мечів

Найближчим часом у Вас можуть виникнути проблеми на роботі або із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також карта може попереджати про наявність проблем зі здоров’ям.

Близнюки — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Рак — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та щастя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Лев — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Діва — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Терези — перевернутий Король пентаклів

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Скорпіон – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Стрілець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Козоріг — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події ще не визначені для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Водолій — перевернута Дев’ятка пентаклів

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Риби — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не проявляйте у понеділок наївності та зайвої довіри, і краще відкладіть ухвалення важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.