Таропрогноз на 27 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в неділю

Читать на русском
Автор

Карти радять присвятити день роботі над собою

Неділя, 27 жовтня, обіцяє загалом бути сприятливим днем. Деякі будуть у хорошому настрої. Ймовірно, у їхньому житті відбудеться якась щаслива подія чи знайомство з потрібними людьми. Також цей день буде вдалим для тих, хто бажає попрацювати над собою. В той самий час деякі можуть відчувати невизначеність. У неділю варто бути обережнішими й краще не ризикувати.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі на 27 день жовтня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо - Вісімка пентаклей, Сімка кубків, Сонце /telegraf.com.ua

Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Сонце

Ця карта обіцяє щастя, радість, духовне оновлення та переродження, нові повороти в житті — головне вірте в себе. А якщо Ви з кимось у сварці, то вважайте цю карту за знак, що настав час миритися.

Раніше "Телеграф" розповідав про п’ять знаків Зодіаку, яким випаде щасливий шанс змінити своє життя на краще в період із 28 жовтня по 3 листопада. У цей час із ними відбудуться радісні події.