На Левів чекають зміни в особистому житті, а Близнюкам треба уникати надмірностей: гороскоп Таро на 25 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 25 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 25 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять знайти баланс

П’ятниця обіцяє бути насиченою подіями та емоціями для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро вказують на можливі конфлікти, внутрішні суперечності та виклики, але також надають шанс на зміни та подолання труднощів. Деякі можуть зіткнутися з критикою чи несправедливістю, інші отримають шанс на звільнення від токсичних впливів чи зможуть зміцнити особисті стосунки. Важливо виявляти мудрість, уникати зайвих емоцій та скористатися можливостями, які надає цей день, щоб знайти баланс між внутрішнім світом та зовнішніми обставинами.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 25 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Телець — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту й обернете ситуацію на краще.

Близнюки — перевернута Трійка кубків

У п’ятницю успіх може бути не на Вашому боці, якесь задумане діло може завершитися не так, як Ви того хотіли б. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними й уникайте надмірностей у будь-чому.

Рак – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Лев — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Діва — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Терези — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Скорпіон — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь зі сфер життя.

Стрілець — Четвірка кубків

Ця карта каже, що Ви будете дещо відхилені від світу та благ, які він пропонує. Може накотити туга, — трошки можна посумувати. Але не пропустіть блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.

Козоріг — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все падає з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і дайте зібратися собі з силами.

Водолій — Дев’ятка пентаклів

Найближчим часом ви можете отримати винагороду за свою працю, і успіх буде на вашому боці, а тому не бійтеся ризикувати і починати щось нове.

Риби — Лицар кубків

Цей лицар обіцяє романтичний настрій. Присвятіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю. Цього дня стосунки з кимось у Вас можуть вийти на наступний рівень. Однак не дозволяйте собі занадто витати у хмарах.