У Левів – час змін, а Скорпіонам підвернеться щасливий шанс: гороскоп Таро на 23 жовтня 2024

Читать на русском
Автор

Карти радять бути уважнішими, щоб не прогаяти свій шанс

23 жовтня обіцяє бути насиченим днем для всіх знаків Зодіаку. Для деяких цей день буде часом змін та нових починань, для інших – уроком терпіння та усвідомлення своїх помилок. Не забувайте, що кожен день — це шанс зробити крок уперед, осмислити свій шлях і знайти баланс між зовнішніми обставинами й внутрішніми прагненнями.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 23 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Паж пентаклів

У середу Ви матимете сили та бажання вчитися нового, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також протягом дня може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Телець — Блазень

У середу Вам може випасти можливість різко змінити щось, зайнятися новою справою, випробувати новаторський підхід. Дійте, але при цьому не ігноруйте голос своєї внутрішньої дитини, вона може бути Вам корисною.

Близнюки — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви посунетеся далі. Наскільки вдалим це рішення, покаже час.

Рак — П’ятірка мечів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Лев — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Діва — перевернута Шістка пентаклів

У середу можуть виникнути проблеми з грошима. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Терези — Маг

Ця карта говорить, що скоро Ви можете отримати можливість досягти успіху, вирішити якісь завдання та примножити стан шляхом творчих та частково екстравагантних рішень. Не бійтеся пробувати нове.

Скорпіон — Вісімка жезлів

Ця карта ще відома як "Швидкість", вона символ натхнення, осяяння, творчого успіху. У середині тижня Вам може повернутися щасливий шанс, так що постарайтеся встигнути схопити вдачу за хвіст.

Стрілець — Помірність

Ця карта вказує, що в середу обставини зійдуться сприятливим для Вас чином, і Ви зможете реалізувати задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Козоріг — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансовим планом, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Водолій — перегорнута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про досконалу помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. Щобільше, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Риби — Сонце

Ця карта обіцяє щастя, радість, духовне оновлення та переродження, нові повороти в житті — головне вірте в себе. А якщо Ви з кимось у сварці, то рахуйте цю карту за знак, що час миритися.