Таропрогноз на 23 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в середу

Читать на русском
Автор

Не піддавайтеся ілюзіям у цей день

Середа може стати важливим днем для усвідомлення та роботи над своїми внутрішніми та зовнішніми проблемами. У деяких можуть виникнути перешкоди, пов’язані з мотивацією, відносинами та фінансовими питаннями. Всупереч складнощам, день обіцяє можливість для виправлення помилок та руху до покращення. Важливо зберігати здоровий глузд і не піддаватися ілюзіям, щоб подолати негативні впливи та не втратити віри в себе.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі на 23-й день жовтня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перекинута П’ятірка пентаклів, перевернута Трійка пентаклів, перевернутий Паж кубків /telegraf.com.ua

Перевернута П’ятірка пентаклів

У цьому положенні карта вказує, що в середу у Вас можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи та закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій чи втопити смуток в алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку в період з 21 по 27 жовтня доведеться розв'язувати проблеми із близькими та на роботі.