Таропрогноз на 21 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в понеділок

Читать на русском
Автор

Карти обіцяють важкий день

Очікується, що понеділок виявиться непростим днем для багатьох. На початку тижня можливе виникнення конфліктів та всіляких дрібних неприємностей. Постарайтеся не губитися і за необхідності виявляти рішучість. Не забувайте, що всі труднощі тимчасові.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали на двадцять перший день жовтня у розкладі від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — Трійка мечів, перевернутий Паж мечів, Сімка жезлів /telegraf.com.ua

Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Понеділок виявиться не найприємнішим днем для вас. Чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Сімка жезлів

На карті намальований юнак, який сміливо виступає із жезлом проти шести інших жезлів. Може здатися, що битва нерівна, але наш боєць впевнений у собі і займає вигіднішу позицію, а значить може досягти успіху.

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Раніше ми розповідали про знаки Зодіаку, для яких наприкінці жовтня настане сприятливий період. Так званий сезон Скорпіона дасть їм нові можливості.