Таропрогноз на 21 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в понеділок

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 21 жовтня
Прогноз Таро на 21 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють важкий день

Очікується, що понеділок виявиться непростим днем для багатьох. На початку тижня можливе виникнення конфліктів та всіляких дрібних неприємностей. Постарайтеся не губитися і за необхідності виявляти рішучість. Не забувайте, що всі труднощі тимчасові.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали на двадцять перший день жовтня у розкладі від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Ворожіння на Таро онлайн — розклад на 21 жовтня
Зліва направо — Трійка мечів, перевернутий Паж мечів, Сімка жезлів

Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Понеділок виявиться не найприємнішим днем для вас. Чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Сімка жезлів

На карті намальований юнак, який сміливо виступає із жезлом проти шести інших жезлів. Може здатися, що битва нерівна, але наш боєць впевнений у собі і займає вигіднішу позицію, а значить може досягти успіху.

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Раніше ми розповідали про знаки Зодіаку, для яких наприкінці жовтня настане сприятливий період. Так званий сезон Скорпіона дасть їм нові можливості.