Водолії радітимуть, а Терези дізнаються погану новину: гороскоп Таро на 20 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 20 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 20 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, до яких подій потрібно бути готовими

В останній день тижня представники деяких знаків Зодіаку будуть перебувати у відмінному настрої. Проблеми підуть і вони нарешті зможуть спокійно зітхнути. Для інших це буде не дуже приємний день, тому що доведеться зіткнутися з обманом або критикою з боку. І тут необхідно постаратися зберегти спокій і приймати емоційних рішень.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на неділю. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що невдовзі Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні цього дня. Хтось у Вашому оточенні може бути не тим, за кого себе видає.

Телець — перевернутий Паж пентаклей

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Близнюки — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Рак — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події майбутнього дня ще не визначено для Вас або знання про них може чимось Вам нашкодити. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Лев — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Діва — перевернута Двійка мечів

Можливо, якийсь час Ви перебували в бездіяльності, намагаючись відновити душевну рівновагу, щоб ухвалити рішення, як рухатися далі, — у цьому положенні карта вказує, що рішення прийняте і Ви посунетеся далі. Наскільки вдале це рішення, покаже час.

Терези — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Неділя буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Скорпіон — Двійка жезлів

З цією картою у вас може вийти реалізувати все задумане, і ваші дії принесуть успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.

Стрілець — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, так і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Козоріг — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити, що для досягнення поставленої мети Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Водолій — Шістка кубків

Ще одна назва цієї карти — Владика насолод, — і вона обіцяє вам радість, гармонію, веселощі та домашній затишок.

Риби — Колісниця

Швидше за все, ваші емоції відійдуть на другий план і головним буде розум. Тому цей день стане дуже вдалим для розв'язання важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.