Таропрогноз на 20 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в неділю

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 20 жовтня
Прогноз Таро на 20 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Постарайтеся знайти час побути наодинці із самим собою

Неділю, 20 жовтня, багатьом варто провести наодинці зі своїми думками. Комусь вкрай необхідний відпочинок після напруженого етапу в житті, а комусь доведеться подумати про розв'язання проблеми, що повернулася.

Карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа", радять відпочити від гаджетів та слухати своє серце 20 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Таро онлайн карта дня — розклад на 20.10.2024
Зліва направо – Четвірка мечів, Суд, перевернуте Колесо Фортуни

Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. В цей день вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Перевернуте Колесо удачі

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладені старання.

Раніше "Телеграф" розповідав про знаки Зодіаку, які з великою ймовірністю залишаться самотнім у 2025 році. Але їм не варто через це засмучуватись, бо зірки приготували інші сюрпризи.